3 Şubat 2011 Perşembe

La Roche Posay' den Toleriane Ultra

Alerjik ve ultra-hassas ciltler için yatıştırıcı günlük bakım.
Anında ve uzun süreli rahatlama.

Cildi yatıştıran aktif içeriklerin eşsiz kombinasyonu ile güçlendirilmiş formülü sayesinde TOLERIANE ULTRA, içeriğindeki iritasyon belirtilerinde rahatlama sağlayan Neurosensine ve doğal yatıştırıcı La Roche-Posay Termal Suyu sayesinde, alerjik ve ultra hassas ciltlerlerde anında ve uzun süreli rahatlama sağlar ve cildin hassasiyeti günden güne azalır.

Hava geçirmeyen yeni nesil ambalajı sayesinde, her kullanımda minimalist formülün saflığı korunurken, Zengin ve pürüzsüz dokusu uygulamadan sonra cildin hemen nemlenmesini ve yatışmasını sağlar.
TOLERIANE ULTRA, Koruyucu madde, paraben, parfüm, alkol, renklendirici ve lanolin içermez.



Alerjik ve ultra-hassas ciltler için yatıştırıcı günlük bakım
TOLERIANE ULTRA

40 ml için Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatı: 49,9 TL

5 yorum:

  1. Merhaba,
    Ürün tam bana göre gibi görünüyor. Gibi görünüyor çünkü bir detaydan henüz emin değilim ve beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Bu ürün hayvanlar üzerinde denendi mi? L'oreal'in genel makyaj malzemeleri için de aynı soru aklımda. Kullanmayı çok istiyorum ama bu konuda bir ibare göremedim ürün ambalajlarında. Eğer hayvanlar üzerinde test edilmiyorlarsa mutlaka ambalajda belirtilsin bence tercih sebebi olur. Cevabınızı merakla bekliyorum?

    YanıtlaSil
  2. Body shop bu konuda çok duyarlı, bir dolu ödülü olan bir firma idi. L'oreal tarafından satın alındı. Şimdi internette bir kısım kaynaklar body shop'ta hayvan deneyi yapıyor diyor, bir kısım ise L2oreal hayvan deneyi yapmayan bir firma diyor. En iyisi L'oreal'in açıklaması bence.

    YanıtlaSil
  3. toleriane ın rich ini kış aylarında fluidini ise yazları kullanıyorum ve çok memnunum karma kuru bir cildim var ve bu kremler losyonlu yağsız yapısıyla cildimin bütün nem ihtiyacını karşılmaya yetiyor.Bu ürün ikisinin arasında mı?

    YanıtlaSil
  4. Aslı Hanım merhaba,

    Sorunuzu Regulatory Affairs direktörümüzle paylaştık. L'Oréal hayvanlar üzerinde deney yapmıyor ve tabi ki bu Body Shop için de geçerli. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Cevabınız çok teşekkürler, artık gönül rahatlığıyla kullanabilirim. Keşke ürün ambalajlarında da bu ibare yer alsa. Bir çok internet sitesinde L'orealin hayvan deneyi yaptığını ve bu yüzden artık bodyshop'a da güvenilmemesi gerektiği söyleniyor. Ambalajda da not tested on animals yazılsa bunun önüne geçilir diye düşünüyorum.

    İyi Çalışmalar Dilerim

    YanıtlaSil