24 Ocak 2011 Pazartesi

Eskiden Saç Boyası Vardı, Şimdi INOA Var.


L’Oréal’in kurucusu Eugene Schueller’in 1909 yılında ilk klasik saç boyasını bulmasından 100 yıl sonra L’Oréal Professionnel geleceğin saç boyasını yaratarak gelecek 100 yıla damgasını vuracak bir devrim yaratıyor.

Dünyada son asırdan beridir teknoloji inanılmaz bir hızla gelişiyor, hatta bazen bu gelişmelere tam hazır olmadığımız için ayak uydurmakta zorlanabiliyoruz. Eskiden VHS’ler, yol haritaları, walkmanler varken artık bugün DVD’ler, GPS’ler ve MP3 çaları kullanmayan kimse kalmadı gibi…Peki bu teknolojik gelişmeler sadece bu ürünlerde mi yaşanıyor!

Tabii ki hayır! Saç boyasında yaşananlar, Fransız Kimyager Eugene Shueller 1909 yılında ilk klasik saç boyasını yaratmasından bugüne kadar geçen 100 yılda birçok teknolojik gelişmeler yaşadı. Ve şimdi L’Oréal Professionnel 100. yılında, yeni bir yüz yıl için saç boyasını yeni baştan yaratarak yeryüzünü sarsacak bir yeniliğe öncülük ediyor.

Her kadının saç boyasından çeşitli beklentileri vardır. Kimileri canlı ve parlak bir saç rengine sahip olmayı, kimileri yaş ilerledikçe oluşan beyazların kapanmasını ister, kimileriyse boya sonrası saçlarının yıpranmamasını… Peki, size mükemmel saç rengi kalitesi verirken aynı zamanda saç telinize özen gösteren bir saç boyası olsaydı? Üstelik kokusuz…

Yıllardır kadınların ve kuaförlerin başlıca beklentisi olan kokusuz, saça zarar vermeyen, kalıcı renk sağlayan saç boyası INOA ile artık mevcut!

Bu teknoloji başarı kuaförlere ve kadınlara kokusuz, parfümsüz, bir güzellik kremi görüntüsünde ilk kalıcı saç boyası ile kuaför salonlarında eşsiz bir deneyim yaşatacak.

İşte L’Oréal araştırmacıları, kadınların bir saç boyasından tüm beklentilerini karşılayan yeni bir devrim yarattı: L’Oréal Professionnel’den INOA…



Bugüne kadar kullanılan saç boyalarında amonyak, en iyi renk sonuçları elde etmek için önemli bir madde oldu. L’Oréal araştırmacıları bu konunun üzerine giderek kadınlara ve saç bakım uzmanlarına birçok fayda sağlayan aynı performansa sahip yeni bir yöntem keşfetti.

Bu yöntemin sırrı: Yağ İletim Sistemi (ODS: Oil Delivery System)Yağ İletim Sistemi sayesinde daha önceden görülmemiş, mineral yağlarla zenginleştirilmiş bir sistem ilk defa saç boyasında kullanılmıştır. Bu sistem sayesinde bugüne kadar elde edilmemiş saç rengi sonuçları almak ve saç teline optimum özen göstermek* için renklendirme aktifleri saçın kalbine itilerek etkisi artırılır ve böylece çok daha parlak, kalıcı sonuçlar elde edilir.

Klasik boyalara oranla, saç teline %45’ten daha fazla özen gösteren INOA’nın sırrı, yağlarla zenginleştirilmiş “Yağ İletim Sistemi’nin” ilk defa bir saç boyasında kullanılıyor olması. Bu sistemle, renklendirme aktiflerinin saçın kalbine itilerek etkisi artırılıyor ve bugüne kadar görülmemiş saç rengi sonuçları elde edebiliyorsunuz. Üstelik amonyak yerine kullanılan alkalin maddesiyle eskiden beri alışık olduğumuz o boya kokusundan artık eser yok.

INOA formülü kolay karışması ve biz kadınların önünde hazırlanması ile farkını ortaya koyuyor. Bu çekici ve kokusuz doku olağan üstü bir renk sonucu yaratıyor. Artık kuaförde saç boyatmak kadınlar için olağanüstü bir deneyim haline geliyor.

INOA kadınların bir saç boyasındaki beklentilerine, beyazları yüzde yüz kapatarak, istenilen rengin birebir elde edilmesini sağlayarak, saç derisinde optimum konfor vererek, derin, ışıltılı ve parlak renkler sunarak, bakımlı ve pürüzsüz saçlarla cevap veriyor .

İster sıcak, ister soğuk renklerden hoşlanın INOA’nın zengin renk kataloğunda sizi cezbeden bir rengi mutlaka bulacaksınız. Nisan ayından itibaren yoğun kızıl tonlarıyla kuaför salonlarını fetheden INOA’nın derin kızılları sizi de baştan çıkaracak.

Geleneksel saç boyalarının çok ötesinde olan yeni nesil INOA, hem siz kadınlar, hem de profesyonel için mükemmel bir konfor yaratıyor. Sizler, kokusuz bir atmosferde, canlı ve ışıltılı saç renginizin tadını çıkarırken, profesyoneller de hızlıca ve kolaylıkla karışan bu eşsiz formülün tadını çıkarıyor.

9 yorum:

  1. henüz deneme fırsatım olmadı Avcılarda rastlamadım ama kokusuz mu tam olarak merak içindeyim doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. salonumuzda inao kullanıyoruz ve tamamen kokusuzdur ve sürülmesi çok zordur dip boyada sürülmesi diğer boyaların sürme işlemine göre 2 kat daha geç biter ince ince sürülmek zorundadır ve %70 i bitki özlerinden toplanan bir boyadır ve boya yapılmadan önce kendi şampuanıyla yıkanmak zorunda kendi oksidanı kendi karıştıracağı ve kendi fırçasıyla yapılmak zorunda kendi şampuanı ve kendi kremiylede yıkanmak zorun aksi takdirde boya saçtan arındaz ve tutmaz!

      Sil
  2. Evet, INOA saç boyası kesinlikle kokusuzdur.

    YanıtlaSil
  3. Emziren anneler icin uygunmuacaba .sute gecermi

    YanıtlaSil
  4. ortalama kaç dakikada sonra istedigimiz sonucu alıyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. normal boya süresi dostum 35 dakika sonra!

      Sil
  5. Merhaba yukarıda da fotoğrafı olan inoa afişindeki bakır tonunun nunarası nedir acaba

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil